Adminisztráció

kati

 

Barta Tivadarné
Tanult szakmámban (női szabó) a piac túltelítettsége miatt nem tudtam tovább dolgozni. 2009-ben elvégeztem a Barhács és Társa Kft-nél egy számítógépes tanfolyamot. A tanfolyam elvégzése után lehetőségem nyílt az ügyfélszolgálaton munkát vállalnom, többek között a gépkezelői tanfolyamok adminisztrációját végzem. A szakmai vizsgákon jegyzőként veszek részt

 

ida

 

Bársonyné Oroszi Ida
2005 óta dolgozom az oktatóközpont titkárságán, többek között tevékenységeim közé tartozik az ECDL vizsgák szervezésének koordinálása is.
2009 óta részt veszek az eladók képzésének oktatásában.

 

 

marcsi

 

Kunzer Tiborné
2005 óta dolgozom az Oktatóközpontban. A szakmai vizsgákon jegyzői teendőket látok el

 

 

robi

 

Berecz Róbert
2009 óta dolgozom az Oktatóközpontban. Rendszergazdai feladatokat látok el

 

 

 

Victor-Kovács Balázs
2013 óta dolgozom az Oktatóközpontban. A szakmai vizsgákon jegyzői teendőket látok el

Tanfolyamra jelentkezési lap
Jelentkezési lap komplex OKJ vizsgára
vizsgabejelento
Jelentkezési lap gépkezelői vizsgára
Jelentkezési lap növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamra
Teljes vizsgalista
Barhács Oktató és Vizsgaközpont Budapesten, a VIII. Vajda Péter utca 10/a. számú épületben helyezkedik el. Az oktatást hét tanterem, négy iroda, és szerverközpont szolgálja ki, melyek a képzéshez szükséges teljes körű feltételekkel rendelkeznek. Iskolánkban tizenkét főállású oktató, munkatárs dolgozik, illetve óraadóként vagy alvállalkozóként mintegy negyven fő végez oktatói munkát. Az oktatók egyetemi vagy főiskolai végzettségűek, többségük a felsőfokú szakmai végzettségük mellett pedagógiai végzettséggel, valamint szakértői minősítéssel rendelkezik. Több olyan oktatót is foglalkoztatunk, akik az adott képesítés szabályzatát, követelményrendszerét, valamint tankönyvét és jegyzetét készítették el, továbbá OKJ-s és hatósági vizsgákon elnöki, illetve kamarai vizsgabiztosi feladatokat látnak el. Két fő ‘Felnőttképzési minőségirányítási szakauditor’ oklevelet szerzett.