ECDL Base

Igény esetén ECDL Base tanfolyamok indulnak a Barhács Oktatóközpont és Vizsgaközpont​ban.

Profi Ecdl Base tanfolyam a 4 modulos Ecdl, vagy korábban Ecdl Select Start-nak nevezett, bizonyítvány megszerzésére! Ne maradj le róla!

A tanfolyam ára 49 900 Forint. A tanfolyam ára két kamatmentes részletben (24950 Ft. induláskor és 24950 Ft. a harmadik héten), vagy 5 heti részletben (10 000 Ft. / hét) is fizethető.

Több személy együttes jelentkezésekor, vagy cégeknek több személy képzésének igénye esetén, jelentős árkedvezményeket biztosítunk.
A tanfolyamok időtartama 8 hét (H, K, Sz, Cs)
(Igény esetén akár mindennapos, azaz H-P tanfolyamokat is szervezünk!)
Délelőttös (reggel 8-tól) és délutános (16 h-tól) tanfolyamok is indulnak.

Az ECDL Base tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges!

Kérjük töltsön le jelentkezési lapot innen, majd kitöltve és aláírva szkennelje be, vagy okos-telefonnal fotózza le és küldje be a barhacs@barhacs.hu emailcímre “Tanfolyamra jelentkezés” tárggyal!

Jelentkezési díjat nem kérünk. Az ECDL Base tanfolyam árát, vagy részletfizetés esetén a kezdő részletet csak a tanfolyam indulásakor kell fizetni.

Ecdl Base tanfolyam

 


Szerezd meg TE is az ECDL bizonyítványt! Az ECDL bizonyítvány mára szinte követelménnyé vált az irodai munkát végzők körében. A legtöbb munkáltató megköveteli a bizonyítványt. A bizonyítvány megléte nagyban segíti az elhelyezkedést a munkaerőpiacon.

Az ECDL bizonyítvány, azaz az Európai Számítógép-használói Jogosítvány – European Computer Driving Licence az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely az informatikai jártasságot, a felhasználói szintű ismereteket, és az informatikai tudást igazolja. Magyarországon a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság felügyeli.
A tanfolyam ára tartalmazza a tananyagokat is, példatárakat is. A tanfolyam ára nem tartalmazza az ECDL vizsgakártya árát, valamint az ECDL modulvizsgák díjait. Ezek árai egységesek országszerte.
AZ ECDL Base vizsgakártya ára (egyszeri díj) 6 000 Forint, diákigazolvánnyal rendelkezőknek 4 500 Forint.
Az ECDL modulvizsgák árai vizsgánként 3 000 Forint, diákigazolvánnyal rendelkezőknek 1 500 Forint.

Az  ECDL Base tanfolyam során felhasználói szinten elsajátítod a következőket:

  1. A számítógépes alapismereteket, a számítógép kezelését.
  2. Az Internet használatát, valamint az Outlook levelező program használatát.
  3. A Microsoft Word szövegszerkesztő használatát.
  4. A Microsoft Excel táblázatkezelő program használatát.

Az Ecdl Base tanfolyamunk során az első három kötelező modul mellé, az utóbbi modul helyett más modulok közül is lehet választani. Igény esetén alkalmazkodunk a kérésekhez.

Az Ecdl Base követelményrendszerét a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság adja ki. Erről részletesebben itt lehet olvasni.

A tanfolyamok igény esetén kéthetente indulnak.
Amennyiben további kérdései lennének, úgy küldjön egy e-mailt a barhacs@barhacs.hu címre “ECDL Base tanfolyam” tárggyal és mi felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket a +361 216 4658 telefonszámon.

Az ECDL Base tanfolyam rövid tematikája:

1. Számítógépes alapismeretek

A számítógép kezelése
Operációs rendszerek kezelése
Fájlkezelés
Beállítások
Alapvető szoftverek használata
Vírusirtás
Tömörítés

2. Online alapismeretek

Web-böngészés
Böngészők használata
Keresés
Letöltés
Kommunikáció
Levelező program használata
postafiók beállítása
e-mail fogadás, küldés

 

3. Szövegszerkesztés

Karakter formázás
Bekezdés formázás
Objektumok beszúrása
Körlevélkészítés
Élőfej-élőláb
Oldalbeállítások
Nyomtatás

4. Táblázatkezelés

Táblázatok készítése (adatbevitel, formázás)
Adatformátumok (Szám, pénznem, százalék, dátum-idő, stb.)
Képletek használata
Hivatkozások
Függvények használata
Diagramkészítés
Nyomtatás

 

A tanfolyam indításához minimum 8 fő szükséges. Ezért kérjük, hogy jelentkezéskor érdeklődjön telefonos vagy e-mail-es elérhetőségeinken az indulás konkrét tervezett időpontjáról.

Tanfolyamra jelentkezési lap
Jelentkezési lap komplex OKJ vizsgára
vizsgabejelento
Jelentkezési lap gépkezelői vizsgára
Jelentkezési lap növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamra
Teljes vizsgalista
Barhács Oktató és Vizsgaközpont Budapesten, a VIII. Vajda Péter utca 10/a. számú épületben helyezkedik el. Az oktatást hét tanterem, négy iroda, és szerverközpont szolgálja ki, melyek a képzéshez szükséges teljes körű feltételekkel rendelkeznek. Iskolánkban tizenkét főállású oktató, munkatárs dolgozik, illetve óraadóként vagy alvállalkozóként mintegy negyven fő végez oktatói munkát. Az oktatók egyetemi vagy főiskolai végzettségűek, többségük a felsőfokú szakmai végzettségük mellett pedagógiai végzettséggel, valamint szakértői minősítéssel rendelkezik. Több olyan oktatót is foglalkoztatunk, akik az adott képesítés szabályzatát, követelményrendszerét, valamint tankönyvét és jegyzetét készítették el, továbbá OKJ-s és hatósági vizsgákon elnöki, illetve kamarai vizsgabiztosi feladatokat látnak el. Két fő ‘Felnőttképzési minőségirányítási szakauditor’ oklevelet szerzett.