Informatika

info2
OKJ-s számítástechnikai képzések

A Barhács és Társa Szervezési, Oktatási és Szolgáltató Kft az informatikai okj szakmacsoportba tartozó szakképesítések oktatását és vizsgáztatását tudja vállalni magas színvonalon. Közel húsz éves tapasztalattal rendelkezünk az informatikai tanfolyamok területén.

 

 

info1

 

ECDL tanfolyamok

Az informatikai OKJ-s tanfolyamaink mellett ECDL képzéseinket, számítástechnika tanfolyamainkat is ajánljuk leendő ügyfeleink és partnercégeink figyelmébe.

 

 

 

Tanfolyamra jelentkezési lap
Jelentkezési lap komplex OKJ vizsgára
vizsgabejelento
Jelentkezési lap gépkezelői vizsgára
Jelentkezési lap növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamra
Teljes vizsgalista
Barhács Oktató és Vizsgaközpont Budapesten, a VIII. Vajda Péter utca 10/a. számú épületben helyezkedik el. Az oktatást hét tanterem, négy iroda, és szerverközpont szolgálja ki, melyek a képzéshez szükséges teljes körű feltételekkel rendelkeznek. Iskolánkban tizenkét főállású oktató, munkatárs dolgozik, illetve óraadóként vagy alvállalkozóként mintegy negyven fő végez oktatói munkát. Az oktatók egyetemi vagy főiskolai végzettségűek, többségük a felsőfokú szakmai végzettségük mellett pedagógiai végzettséggel, valamint szakértői minősítéssel rendelkezik. Több olyan oktatót is foglalkoztatunk, akik az adott képesítés szabályzatát, követelményrendszerét, valamint tankönyvét és jegyzetét készítették el, továbbá OKJ-s és hatósági vizsgákon elnöki, illetve kamarai vizsgabiztosi feladatokat látnak el. Két fő ‘Felnőttképzési minőségirányítási szakauditor’ oklevelet szerzett.