Jelentkezés tanfolyamra

Tájékoztató

Mielőtt kitölti a jelentkezési lapot, kérjük, hogy ezt a tájékoztatót olvassa el figyelmesen.

Mielőtt egy tanfolyamra jelentkezik, a tanfolyam indulásával, árával, előzetes követelményeivel (végzettség, orvosi alkalmasság, előképzettség, stb.) kapcsolatos minden információt figyelmesen olvasson el!

Az oktatóközpontunk által meghirdetett tanfolyamok árai  minden esetben tartalmaznak minden költséget. A tanfolyam árában benne vannak a modulvizsgák költségei, a tananyagok költségei, és az OKJ vizsga teljes költségei is. Önnek semmilyen további költséggel nem kell számolnia. Az oktatóközpontunk nem kér jelentkezéskor sem, máskor sem semmiféle regisztrációs díjat! A tanfolyam költségeit (akár részletekben is) csak akkortól kell fizetnie, amikor a tanfolyam elkezdődik.

Tanfolyamainkra háromféle képen jelentkezhet:

1. Befárad oktatóközpontunkba és személyesen intézi a jelentkezését.

vagy

2  Letölti innen a jelentkezési lapunkat, majd kitöltve, aláírva és beszkennelve beküldi nekünk a barhacs@barhacs.hu emailcímre “Tanfolyamra jelentkezés” tárggyal.

Ilyenkor minden jelentkezésre visszajelzést küldünk emailcímére, amelyben tájékoztatjuk a jelentkezés elfogadásáról és esetleges egyéb teendőiről, vagy a jelentkezés visszautasításáról.

vagy

3.  Jelentkezhet a lentebbi űrlap kitöltésével.

Ilyenkor minden jelentkezésre két visszajelzést küldünk. Egy automatikus visszajelzést emailcímére arról, hogy Ön beadta jelentkezését, majd a későbbiekben egy visszajelzést emailcímére, amelyben tájékoztatjuk a jelentkezés elfogadásáról és esetleges egyéb teendőiről, vagy a jelentkezés visszautasításáról.

 

Válasszon tanfolyamot (KÖTELEZŐ)

Az Ön neve (KÖTELEZŐ)

Születéskori neve (KÖTELEZŐ)

Anyja neve (KÖTELEZŐ)

Születési hely (KÖTELEZŐ)

Születési idő (KÖTELEZŐ)

Pontos címe (KÖTELEZŐ! Irszám, település, utca, házszám)

Értesítési címe (KÖTELEZŐ! Irszám, település, utca, házszám)

Az Ön telefonszáma (KÖTELEZŐ)

Az Ön emailcíme (KÖTELEZŐ)

Állampolgársága (KÖTELEZŐ)

Legmagasabb végzettsége (KÖTELEZŐ)

Szakmai végzettségem:
(Amennyibe Ön ráépülő képzésre jelentkezik, kötelező kitölteni, egyébként HAGYJA ÜRESEN!)

Előzetes tudásszint felmérést* (Amennyiben Ön munkáltató által vagy államilag támogatott tanfolyamra jelentkezik, akkor KÖTELEZŐ kérnie, egyébként a "Nem kérek" lehetőséget válassza!)

Munkaerő piaci státusza (KÖTELEZŐ)

Személyi ig. száma (KÖTELEZŐ)

Adóazonosító szám(Adószám. KÖTELEZŐ)

TB azonosító szám (Taj szám. KÖTELEZŐ)

captcha

Írja a beviteli mezőbe a fent látható karaktereket!

A jelentkezés gomb megnyomásával elfogadom és elismerem, hogy:
Az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek.
Elolvastam és tudomásul vettem a kiválasztott tanfolyam teljes tájékoztatóját.
Adataimnak a képzéssel kapcsolatos használatához hozzájárulok
A fentebb található tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem.
Tanfolyamra jelentkezési lap
Jelentkezési lap komplex OKJ vizsgára
vizsgabejelento
Jelentkezési lap gépkezelői vizsgára
Jelentkezési lap növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamra
Teljes vizsgalista
Barhács Oktató és Vizsgaközpont Budapesten, a VIII. Vajda Péter utca 10/a. számú épületben helyezkedik el. Az oktatást hét tanterem, négy iroda, és szerverközpont szolgálja ki, melyek a képzéshez szükséges teljes körű feltételekkel rendelkeznek. Iskolánkban tizenkét főállású oktató, munkatárs dolgozik, illetve óraadóként vagy alvállalkozóként mintegy negyven fő végez oktatói munkát. Az oktatók egyetemi vagy főiskolai végzettségűek, többségük a felsőfokú szakmai végzettségük mellett pedagógiai végzettséggel, valamint szakértői minősítéssel rendelkezik. Több olyan oktatót is foglalkoztatunk, akik az adott képesítés szabályzatát, követelményrendszerét, valamint tankönyvét és jegyzetét készítették el, továbbá OKJ-s és hatósági vizsgákon elnöki, illetve kamarai vizsgabiztosi feladatokat látnak el. Két fő ‘Felnőttképzési minőségirányítási szakauditor’ oklevelet szerzett.