Növényvédelmi OKJ

Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyam indul a Barhács Oktatóközpont és Vizsgaközpont szervezésében

Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyam, képzés, OKJ azonosítója: 55 621 02

A képzés NMH általi nyilvántartásba vételi száma: E-000220/2014/A033

A Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyam célja:

A növényvédelmi szaktechnikus a szántóföldi és kertészeti növényi kultúrákhoz kapcsolódó növényvédelmi szakterületen önálló feladatokat végez és végeztet, munkacsoportokat irányít.
A végzett szakemberek képesek a növényvédelem terén a korszerű növényvédelmi eljárások alkalmazásával a piac igényeinek megfelelő minőségi termékek gazdaságos előállítására. Enciklopédikus ismereteik felhasználásával alkalmassá válik a tervszerűen, előrejelzésre alapozottan elvégzett különböző integrált (agrotechnikai, fizikai, biológiai, kémiai) növényvédelmi eljárások kisüzemekben történő önálló elvégzésére. A szakterületen felkészültek az előírt követelményrendszerek betartására, a mérgező anyagokkal történő biztonságos munkavégzésre, tevékenységük megfelelő adminisztrálására.

Növényvédelmi szaktechnikus


A Barhács Oktató és Vizsgaközpont az országban elsőként Növényvédelmi szaktechnikus OKJ-s tanfolyamot indít, mezőgazdasági technikus végzettséggel rendelkezők részére.  A Növényvédelmi szaktechnikus egy új OKJ szakma (a Növényvédő és méregraktár-kezelő szakma 2014.09.01-vel megszűnt), melynek megszerzésével a növényvédő szerek megvásárlását könnyítheti meg vállalkozása, gazdasága számára.

A tervezett tanfolyami helyszíneink:

  • Tokaj

A képzések tervezett indítása – minimum 15 fős csoportokban – folyamatos.

A Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamba való bekapcsolódás feltételei
Szakmai végzettség: Mezőgazdasági technikus
Egészségügyi alkalmasság szükséges
Egyéb feltételek: Betöltött 18. életév

A  Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges!

Kérjük töltsön le jelentkezési lapot, majd kitöltve és aláírva szkennelje be, vagy okos-telefonnal fotózza le és küldje be a barhacs@barhacs.hu emailcímre “Tanfolyamra jelentkezés” tárggyal!

Jelentkezési lap letöltése Növényvédelmi Szaktechnikus OKJ Tanfolyamra.

További érdeklődésért küldjön egy e-mailt a barhacs@barhacs.hu címre “Növényvédelmi szaktechnikus okj” tárggyal! Mi felvesszük önnel a kapcsolatot.

Oktatott modulok
11062-12 Növényvédőszer ismeret és használat
11063-12 Növényvédelmi technológiák
11064-12 Növényvédő szerek kijuttatása

A Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyam időtartama: 3 hónap
A Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyam költsége: 160.000. Ft/fő

 

A Növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyam teljes Képzési Programja ügyfélszolgálatunkon megtekinthető.

 

Tanfolyamra jelentkezési lap
Jelentkezési lap komplex OKJ vizsgára
vizsgabejelento
Jelentkezési lap gépkezelői vizsgára
Jelentkezési lap növényvédelmi szaktechnikus OKJ tanfolyamra
Teljes vizsgalista
Barhács Oktató és Vizsgaközpont Budapesten, a VIII. Vajda Péter utca 10/a. számú épületben helyezkedik el. Az oktatást hét tanterem, négy iroda, és szerverközpont szolgálja ki, melyek a képzéshez szükséges teljes körű feltételekkel rendelkeznek. Iskolánkban tizenkét főállású oktató, munkatárs dolgozik, illetve óraadóként vagy alvállalkozóként mintegy negyven fő végez oktatói munkát. Az oktatók egyetemi vagy főiskolai végzettségűek, többségük a felsőfokú szakmai végzettségük mellett pedagógiai végzettséggel, valamint szakértői minősítéssel rendelkezik. Több olyan oktatót is foglalkoztatunk, akik az adott képesítés szabályzatát, követelményrendszerét, valamint tankönyvét és jegyzetét készítették el, továbbá OKJ-s és hatósági vizsgákon elnöki, illetve kamarai vizsgabiztosi feladatokat látnak el. Két fő ‘Felnőttképzési minőségirányítási szakauditor’ oklevelet szerzett.