Induló tanfolyamok

Hamarosan induló tanfolyamok
Folyamatosan induló tanfolyamok

Nyilatkozat

A Barhács és Társa Kft. a KEOR 0811 (Növénytermesztés és állattenyésztés képzési terület) azonosítószámhoz tartozó szakmák, részszakmák és szakképesítések tekintetében nem szervez képzést.

A képzési terület alá sorolt szakmák, részszakmák és szakképesítések:

 • Gazda
  • Aranykalászos gazda
  • Állatgondozó
  • Mezőgazdasági munkás
 • Mezőgazdasági technikus
 • Lóápoló és gondozó
 • Méhész
 • Zöldség- és gyümölcstermesztő
 • Belovagló
A teljes nyilatkozat ide kattintva olvasható

Az Oktatóközpont bemutatása

A Barhács és Társa Kft. 1993 óta foglalkozik felnőttképzéssel, Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, illetve OKJ-n kívüli képzések szervezésével. Intézményünk székhelyén több informatikai oktatóterem, több elméleti előadóterem, valamint egy tanvarroda is megtalálható.

Képzési kínálatunkat sokszínűség jellemzi, hiszen szinte valamennyi – az OKJ-ban szereplő – szakmacsoport valamely, vagy akár több szakképesítése megtalálható benne. Képzéseink változatosságát mutatja az is, hogy a szakképesítések tekintetében képzési engedélyeink között szerepelnek alapfokú iskolai végzettséghez nem kötött, illetve érettségi végzettséget megkövetelő szakképesítések is.

Nem OKJ-s képzéseink között alapfokú informatikai ismereteket tartalmazó képzéseket, valamint mezőgazdasági jellegű képzések találhatóak.

Az alapfokú informatikai ismereteket tartalmazó képzések tekintetében, intézményünk engedélyezett pedagógus-továbbképzési programmal is rendelkezik.

Oktatóközpontunk székhelye Budapesten található, de az ország több pontján szerveztünk és szervezünk folyamatosan tanfolyamokat. Megrendelői, illetve munkáltatói igény esetén a munkáltató székhelyén is meg tudjuk valósítani képzéseinket, több munkáltató élt és él jelenleg is azzal a lehetőséggel, hogy munkavállalóik a munkahelyükön vehessenek részt a képzésben.

Tanfolyamainkat igény, illetve a képzés célcsoportja szerint hétvégi időpontokban is meg tudjuk valósítani.

Intézményünk Budapest Főváros Kormányhivatalával, a Pest Megyei Kormányhivatallal, illetve más megyei Kormányhivatalokkal is kapcsolatban áll, így folyamatosan megtalálhatóak a képzéseink között regisztrált álláskeresők részére indított, a Kormányhivatalok Foglalkoztatási Főosztályai által támogatott tanfolyamok is.

Képzéseink számát folyamatosan bővítjük, a piaci viszonyok alakulása, valamint a megrendelőink igényei alapján.

Reméljük a jövőben Önt is üdvözölhetjük partnereink, illetve képzésben résztvevőink között.

Amennyiben kérdése van, illetve további információkra van szüksége, kérjük keresse munkatársainkat elérhetőségeinken.